Διαβάστε τη σύντομη περιγραφή του όρου Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων και τον τρόπο εφαρμογής του, για να καταλάβετε πως επιτυγχάνεται η κατάταξη στα πρώτα αποτελέσματα της Google.

 

Όλοι επιθυμούν να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, ποιοι όμως το αξίζουν? Το εμπορικό σας σήμα και η ιστοσελίδας σας πρέπει να κερδίσουν αυτό το δικαίωμα.

Βελτιστοποίηση Seo

Επαγγελματικό SEO βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και ο τρόπος εφαρμογής του για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις μηχανές αναζήτησης.

Όλες οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν αλγόριθμους που τρέχουν σε λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης (Penguin 7) τα οποία διαβάζουν τα κείμενα των ιστοσελίδων και τα κατηγοριοποιούν ανάλογα με την αξιοπιστία του περιεχομένου τους.

Αυτή την στιγμή, η Google χρησιμοποιεί πάνω από 200 παράγοντες στον αλγόριθμό της προκειμένου να κατατάξει την ιστοσελίδα σας, στον μηχανισμό αναζήτησης.

Οπότε αν μια σελίδα δεν πληροί τους κανόνες της Google, η οποία κατέχει το 99% της αγοράς στις μηχανές αναζήτησης, οι μόνοι που θα την γνωρίζουν είναι η εταιρεία που την κατασκεύασε, ο ιδιοκτήτης και μερικοί κοντινοί συγγενείς.

Είμαστε ειδικοί στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων! Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αναλύσουμε πλήρως τα προβλήματα της ιστοσελίδας σας, εντελώς δωρεάν.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γι’ αυτό το λόγο πάντα προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες λύσεις.

Onsite SEO analysis

Πραγματοποιούμε εκτενή έρευνα για λέξεις κλειδιά. Αναλύουμε τη δομή του ιστότοπου σας, την εσωτερική αρχιτεκτονική, τα δομικά στοιχεία του κώδικα και σας τα παρουσιάζουμε σε αριθμούς.

Ανάκτηση αξιοπιστίας (Penalty Recovery)

Η ομάδα SEO, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον έλεγχο των συνδέσμων και στην επισκόπηση των προφίλ backlink, θα σας βοηθήσει να ανακτήσει ο ιστότοπός σας την χαμένη του αξιοπιστία.

Στόχευση λέξεων SEO

Όλα ξεκινούν με την έρευνα τον κατάλληλων λέξεων κλειδιών. Πρώτο κριτήριο η σχετικότητα, δεύτερο κριτήριο η δημοτικότητα, τρίτο και τελευταίο πόσο εύκολο είναι να την στοχεύσουμε.

Υποστήριξη Backlinks

Στο σωστό σχεδιασμό μιας στρατηγικής για την εφαρμογή SEO προώθησης, σημαντικό ρόλο παίζουν τα λεγόμενα συναφή backlinks, τα οποία ενισχύουν την απόδοση τις εκάστοτε στόχευσης.

Media Promotion

Σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω εφαρμογής SEO τεχνικών έχει η σωστή παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφορές & Αναλύσεις

Στην Wacky Donkey αγαπάμε τα δεδομένα και τις μετρήσεις. Έτσι, σας προσφέρουμε κάθε μήνα αναλυτική αναφορά εμφανίσεων, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
Ελέγξτε το SEO τις ιστοσελίδας σας εντελώς δωρεάν

Συμπληρώστε τα πεδία και άμεσα η ομάδα της Wacky Donkey θα προχωρήσει σε SEO audit εντελώς δωρεάν.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

  Βελτιστοποίηση SEO

  Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο σας
  Η ομάδα της Wacky Donkey μπορεί να αναλάβει την έρευνα, το σχεδιασμό και την εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής και να εγγυηθεί την επιτυχημένη προβολή της εταιρίας σας ανάμεσα στον ανταγωνισμό και γενικότερα στο διαδίκτυο. Με άμεσο αποτέλεσμα στην ανέλιξη της εταιρικής σας παρουσίας στα πρώτα αποτελέσματα των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης.
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών SEO
  74%
  Ερευνα αγοράς
  95%
  Ελεγχος SEO
  90%