Κουφώματα Δαμιανάκης – damianakis-systems.gr

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1985 και ήδη μετρά πάνω από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων συστημάτων που σχετίζονται με Αλουμίνιο, Σίδηρο, Etalbon και Inox.

Η εταιρία παράγει κουφώματα όλων των τύπων όπως συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, περιστρεφόμενα, με ή χωρίς θερμοδιακοπή και σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και βαφής στο χρώμα ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε υαλοπετάσματα, σίτες , χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου/σιδήρου καθώς επίσης και κάθε τύπου ειδική κατασκευή της αρεσκείας του πελάτη μας.

Η κατασκευή / επεξεργασία των υλικών γίνεται με τα κατάλληλα μηχανήματα όπως : σύγχρονο πριόνι διπλής κεφαλής , κουρμπαδόρο, ειδικές πολυπρέσες, γωνιάστρα (για το βέλτιστο γώνιασμα των προφίλ) κ.α. Καθώς χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας υλικά και εξαρτήματα (μηχανισμοί, λάστιχα, βουρτσάκια κ.λ.π). Τα παραγομενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων.

Πελάτης:
Damianakis Systems
Κατηγορία:
Presentation
Share Project: